Argeş: Locatarii a două etaje ale unui bloc din Câmpulung Muscel, evacuaţi din cauza unui incendiu

Locatarii de la etajele al treilea şi al patrulea ale unui bloc din Câmpulung Muscel au fost evacuaţi de urgenţă, duminică după-amiază, după ce o maşină de spălat dintr-un apartament situat la etajul al doilea al blocului a luat foc, degajând fum dens, în urma incendiului neexistând victime omeneşti

363 afișări
Imaginea articolului Argeş: Locatarii a două etaje ale unui bloc din Câmpulung Muscel, evacuaţi din cauza unui incendiu

Argeş: Locatarii a două etaje ale unui bloc din Câmpulung Muscel, evacuaţi din cauza unui incendiu (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică după-amiază, la un incendiu produs într-un apartament de la etajul al doilea din blocul C4, situat pe strada General Simionescu, în oraşul Câmpulung Muscel, judeţul Argeş.

Din cauza fumului dens care se degaja din apartamentul care a luat foc pompierii au decis evacuarea tuturor locatarilor de la etajele al treilea şi al patrulea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în urma intervenţiei pompierii au constatat că o maşină de spălat a luat foc, degajând un fum dens.

La ora transmiterii acestei ştiri incendiul a fost stins.

Focul nu a provocat victime omeneşti şi nu s-a extins la celelalte încăperi ale apartamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici