Argeş: O adolescentă de 15 ani s-a sinucis după ce mama sa a aflat că fata ar fi însărcinată

O adolescentă în vârstă de 15 ani din Dragoslavele (Argeş) a fost găsită moartă, marţi seară, în apele unui lac de acumulare din localitate, poliţiştii stabilind că aceasta s-a sinucis după o discuţie în contradictoriu cu mama sa, care aflase că fata ar fi fost însărcinată.

1458 afișări
Imaginea articolului Argeş: O adolescentă de 15 ani s-a sinucis după ce mama sa a aflat că fata ar fi însărcinată

Argeş: O adolescentă de 15 ani s-a sinucis după ce mama sa a aflat că fata ar fi însărcinată (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, fata, elevă la Şcoala Generală din Dragoslavele, s-a certat cu mama sa, care aflase că această ar fi fost gravidă, femeia spunându-i adolescentei că urmeză să o ducă la un medic ginecolog pentru a stabili dacă temerile sale se confirmă.

Ulterior, adolescenta a mers la lacul de acumulare din Dragoslavele, de unde i-a dat mamei sale un mesaj pe telefonul mbil, în care i-a transmis că îi pare rău, după care s-a aruncat în apă.

"Victima a fost scoasă din apă de către anchetatori şi transportată de către o echipă a Serviciului Medico Legal Argeş la morga din Piteşti în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici