Video Argeş: O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat pe DN 7

O cisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în localitatea argeşeană Deduleşti, pe Drumul Naţional 7, reprezentanţii ISU izolând zona, însă nu există scurgeri de combustibil şi pericol de explozie, susţin poliţiştii.

2 afișări

Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că şoferul cisternei nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, iar autovehiculul, încărcat cu GPL, a intrat în balans şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Argeş, comisar şef Marian Badea, circulaţia în zonă nu este blocată, dar se desfăşoară cu dificulate, pe o singură bandă.

Poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş susţin că nu există scurgeri de combustibil şi pericol de explozie, însă zona a fost izolată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici