Argeş: Trei morţi şi trei răniţi grav, în urma unui accident rutier

Trei persoane au murit şi alte trei, printre care şi un copil, au fost rănite grav într-un accident produs, luni seară, pe DN65, în localitatea argeşeană Lunca Corbului, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod.

112 afișări
Imaginea articolului Argeş: Trei morţi şi trei răniţi grav, în urma unui accident rutier

Argeş: Trei morţi şi trei răniţi grav, în urma unui accident rutier

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Argeş, comisarului şef Marian Badea, şoferul unui autoturism Jeep Hyundai, din oraşul vâlcean Drăgăşani, în care mai erau cinci pasageri şi care mergea dinspre Piteşti spre Slatina, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe un tronson cu multe curbe deosebit de periculoase, iar maşina a ieşit în afara drumului şi s-a izbit puternic un cap de pod.

În urma impactului violent, trei persoane aflate în maşină au decedat şi alte trei au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, iar copilul, în vârstă de 13 ani, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Traficul rutier pe DN 65 Piteşti - Slatina, în localitatea argeşeană Lunca Corbului, nu a fost blocat în urma accidentului.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române atenţionează că circulaţia rutieră pe DN65, în judeţul Argeş, este îngreunată din cauza poleiului. Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, în condiţiile în care pe mai multe drumuri s-ar putea forma polei.

În urmă cu două săptămâni, un accident similar a avut loc în localitatea Lunca Corbului. Două persoane, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa, iar fetiţa lor, în vârstă de 11 ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina condusă de bărbat a lovit un alt autoturism staţionat în afara şoselei, apoi s-a oprit într-un cap de pod din localitatea Lunca Corbului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici