Argeş: Trupul neînsufleţit al studentului din Coasta de Fildeş dispărut în apele unui baraj a fost găsit

Trupul neînsufleţit al studentului de 21 de ani din Coasta de Fildeş care săptămâna trecută a căzut în apele barajului Prundu de lângă Piteşti a fost recuperat luni de către pompierii militari argeşeni.

115 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, corpul tânărului a fost identificat în zona grătarelor acumulării de la Prundu, din cartierul Tudor Vladimirescu, de către lucrătorii barajului.

"Trupul neînsufleţit al tânărului era prins în gratarele barajului. A fost reperat de lucrătorii barajului şi scos de pompierii militari, care au lansat la apă o barcă pneumatică", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost preluat de către reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Argeş şi a fost transportat la morga din Piteşti pentru necropsie.

Tânărul în vârstă de 21 de ani, din Coasta de Fildeş, aflat în an pregătitor la Universitatea din Piteşti, a dispărut, în 5 iunie, în apele barajului Prundu, prietenii care îl însoţeau sunând la 112 şi anunţând că băiatul a căzut în apă, peste balustrada barajului.

Reprezentanţii Poliţiei Argeş precizau că tânărul se afla la baraj împreună cu iubita sa şi cu un alt prieten, care le-au declarat anchetatorilor că băiatul fumase o ţigară cu etnobotanice, după care a dispărut de lângă ei motivând că îl doare capul şi s-a aruncat în apă.

"Din declaraţii şi din cercetări rezultă că cei trei, studentul din Coasta de Fildeş, prietena sa şi un alt băiat au fumat o ţigară cu etnobotanice înainte de a avea loc incidentul. Ulterior, cel dispărut acum s-a depărtat de aceştia, spunând că nu se simte bine, a sărit balustrada şi a stat o clipă cu mâinile sprijinit de aceasta, după care s-a aruncat în apă, deşi celălalt băiat a strigat la el, cerându-i să nu facă acest gest", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Tot ceea ce trebuie să ştii despre examenul de BACALAUREAT din acest an

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici