Video Argeş: Un tânăr a murit după ce scuterul lui a fost spulberat de o maşină

Un motoscuterist în vârstă de 19 ani, din comuna argeşeană Bogaţi, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit în plin şi târât peste 150 de metri de o maşină BMW, pe un drum judeţean, în apropiere de oraşul Topoloveni, după impact motoscuterul luând foc.

9 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Argeş, motoscuteristul circula dinspre localitatea Bogaţi spre Piteşti, unde intenţiona să se distreze la o discotecă. La un moment dat, a fost strigat de către câţiva prieteni şi a virat brusc stânga pentru a se întoarce, fără a se asigura înainte de efectuarea manevrei, fiind lovit în plin de un autoturism BMW care circula în aceeaşi direcţie de mers. După impact, motoscuterul a luat foc.

“A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, a fost resuscitat timp de 45 de minute, avea un traumatisnm cranian deschis şi multiple leziuni care nu au mai putut fi surmontate de organism, astfel că am fost nevoiţi să constatăm decesul tânărului de 19 ani", a declarat medicul Gheorghe Frăţoaică, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş.

Poliţiştii cercetează împejurările în care a avut loc accidentul şi i-au audiat pe martorii care spun că autoturismul circula cu viteză mult mai mare decât limita admisă în localitate, iar cei doi ocupanţi ai masinii şi-ar fi schimbat locurile între ei, după producerea accidentului, existând suspiciunea că cel aflat la volan în momentul impactului cu motoscuterul are 17 ani şi nu are permis de conducere. Şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici