Argeş: zeci de amenzi pentru picnic în spaţii neamenajate

Jandarmii din Argeş au aplicat zeci de sancţiuni persoanelor care au organizat picnicuri în spaţii neamenajate. Acţiunea a avut loc în weekend.

990 afișări
Imaginea articolului Argeş: zeci de amenzi pentru picnic în spaţii neamenajate

Hepta

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi, 35 de amenzi în valoare totală de 7.000 de lei şi 40 de avertismente au aplicat jandarmii argeşeni celor care făceau picnic în spaţii neamenajate.

Mai multe acţiuni au avut loc în weekend în judeţul Argeş, în special în zona montană, în localităţile Arefu, Brăduleţ, Lereşti, pe malul râului Cumpăna şi Valea Vâlsanului.

Zeci de persoane au fost depistate în timp ce făceau picnic în spaţii neamenajate şi au fost sancţionate. Amenzi au fost date şi pentru parcarea maşinilor pe spaţiul verde, au precizat jandarmii argeşeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici