Arhitecta Palatului Parlamentului, internată în spital. Anca Petrescu a fost implicată într-un accident

Arhitecta Casei Poporului, Anca Petrescu, este internată la Spitalul Judeţean Timişoara, la secţia de Terapie Intensivă, după ce a fost rănită într-un accident produs, în 5 august, în apropiere de Timişoara.

1814 afișări
Imaginea articolului Arhitecta Palatului Parlamentului, internată în spital. Anca Petrescu a fost implicată într-un accident

Arhitecta Casei Poporului, Anca Petrescu, internată în spital, în urma unui accident (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Timişoara, arhitecta Casei Poporului, Anca Petrescu, se află internată în această unitate medicală, la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, după ce în 5 august a fost implicată într-un accident rutier.

Conform surselor citate, femeia este intubată, însă evoluţia stării sale de sănătate este favorabilă.

Reprezentanţii Poliţie Judeţene Timiş spun că accidentul în care a fost rănită Anca Petrescu (64 de ani) a avut loc în 5 august, pe drumul Timişoara- Lugoj, în apropierea localităţii Izvin, unde un autoturism Kia şi un Logan s-au ciocnit frontal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici