Arma folosită în atacul de la Braşov - pistol mitralieră de calibrul 7,62

Arma folosită în atacul armat de joi seară, la casa de schimb valutar din Braşov, este un pistol mitralieră de calibrul 7,62, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

617 afișări
Imaginea articolului Arma folosită în atacul de la Braşov - pistol mitralieră de calibrul 7,62

Arma folosită în atacul de la Braşov - pistol mitralieră de calibrul 7,62

Două persoane au murit, iar o alta a fost rănită, în urma atacului armat produs la casa de schimb valutar din zona centrală a municipiului Braşov.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), două dintre victime erau angajate ale societăţii care deţine casa de schimb valutar, iar cea de-a treia era un trecător care a încercat să îl oprească pe agresor.

Conform IGPR, Dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov a fost sesizat, joi, în jurul orei 18.10, prin serviciul 112, cu privire la faptul că în apropierea unei case de schimb valutar de pe strada 15 Noiembrie un individ a tras mai multe focuri de armă, cu un pistol, asupra a doi angajaţi ai societăţii care deţine casa de schimb valutar.

Citeşte şi:

Portretul robot al atacatorului de la Braşov

Autorul jafului armat de la Braşov, căutat de sute de poliţişti şi jandarmi

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici