Armata lui Putin atacă la Kiev şi în Harkov. Cinci persoane au fost ucise

Cel puţin cinci persoane au murit şi alte zeci au fost rănite în atacurile ruseşti cu rachete şi drone asupra Kievului şi a oraşului Harkov, au anunţat oficiali ucraineni, citaţi de The Guardian.

244 afișări
Imaginea articolului Armata lui Putin atacă la Kiev şi în Harkov. Cinci persoane au fost ucise

Armata lui Putin atacă la Kiev şi în Harkov. Cinci persoane au fost ucise

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a scris pe Telegram că două persoane au murit după ce o clădire a luat foc în urma unui atac cu rachete ruseşti într-un cartier din capitala ucraineană.

În Harkov, o femeie în vârstă de 91 de ani a fost ucisă într-un atac cu rachete care a lăsat un crater adânc de câţiva metri în apropierea unor clădiri rezidenţiale, a declarat Oleh Synehubov, guvernatorul regional.

De asemenea, un cuplu a fost ucis şi 11 persoane au fost rănite în apropierea Kievului, a transmis administraţia regională.

Andriy Kostin, procurorul general al Ucrainei, a spus că cel puţin 115 persoane au fost rănite în urma atacurilor de marţi. „Copii şi familii întregi” se numără printre răniţi, a scris acesta pe X. Kostin a calificat atacurile drept „un act flagrant de terorism”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
atacuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici