Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au divorţat oficial. A fost nevoie de 10 ani pentru a se înţelege asupra împărţirii averii

  • Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au finalizat după mai bine de zece ani divorţul maraton.
  • Procesul a durat atât de mult din "lipsa motivaţiei" şi pentru că a fost nevoie să ajungă la un acord cu privire la averea celor doi de aproximativ 400 de milioane de dolari.
  • Cei doi s-au despărţit în iulie 2011.
2928 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au divorţat oficial. A fost nevoie de 10 ani pentru a se înţelege asupra împărţirii averii

Sursa: Mediafax Foto

La peste un deceniu de la despărţire, Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver în vârstă de 74 respectiv 66 de ani, sunt oficial divorţaţi, după ce au reuşit să ajungă la o înţelegere cu privire la averea de 400 de milioane de dolari. Un judecător a introdus oficial divorţul în sistemul judiciar, după ce un judecător privat a intermediat şi a semnat divorţul la începutul lunii decembrie 2021, scrie Daily Mail.

Arnold şi Maria s-au despărţit la data de 1 iulie 2011, când aceasta a cerut divorţul, în urma veştii că Terminatorul a avut un copil, Joseph Baena, cu menajera lor, Patricia Baena.

Divorţul a rămas blocat timp de un deceniu din cauza "lipsei de motivaţie" a celor doi, dar mai ales din cauza averii uriaşe de unde nevoia unui acord complex pentru soluţionarea proprietăţilor, incluzând un conac şi o casă de vacanţă, dar şi a investiţiilor. În cele din urmă, au reuşit să-şi împartă averea în mod relativ egal, dar toate detaliile financiare au rămas confidenţiale.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver s-au căsătorit în 1986 şi au împreună patru copii: Katherine(32 de ani), Christina(30 de ani), Patrick(28 de ani) şi Cristopher(24 de ani).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici