Video Arsă cu ţigara pe faţă pentru că a vrut să "fure" prietenul unei liceene

O elevă în clasa a VI-a de la o şcoală din sectorul 6 al Capitalei a fost agresată de trei tinere cu patru ani mai mari ca ea pe motiv că fata ar fi încercat să îi "fure" prietenul uneia dintre agresoare, potrivit Poliţiei Capitalei.

341 afișări

În urmă cu o zi, Gica P., de 38 de ani, din sectorul 6 al Capitalei, a depus o plângere la Secţia 21 Poliţie cu privire la faptul ca fiica sa, în vârstă de 12 ani, elevă în clasa a-VI-a la o şcoală din sectorul 6, fost agresată de două fete.

Tânăra a povestit că luni, în jurul orei 12.00, cele trei au dus-o pe victimă la un punct termic situat pe strada Dealul Ţugulea şi, pe motiv că fata a încercat să se împrietenească cu prietenul uneia dintre ele, i-au tăiat şuviţe de păr din breton, iar una dintre cele trei a ars-o cu ţigara pe obraz, provocandu-i o rană cu diametrul de aproximativ opt milimetri.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale de la Secţia 21 Poliţie le-au identificat pe cele trei minore, în varstă de 16 ani, din sectorul 6, toate eleve. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei 21 Poliţie, pentru vătămare corporală gravă, cu cele trei minore încredinţate părinţilor.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) nu a fost informat de către conducerea celor două unităţi de învăţământ în care învaţă cele patru adolescente în legătură cu incidentul produs în urmă cu o zi, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Marian Banu, purtătorul de cuvânt al ISMB.

Marian Banu a precizat că a aflat din presă despre incident, ISMB solicitând imediat o verificare la Şcoala 156 (unde învaţă victima) şi la Colegiul "Elena Cuza". În cazul în care va fi confirmată fapta celor trei eleve de la Colegiul Naţional "Elena Cuza", ISMB va solicita sancţionarea acestora în conformitate cu regulamentul şcolar, a mai spus Banu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici