Arsenal de arme şi muniţie în locuinţa unui timişorean

Un adevărat arsenal de arme şi muniţii a fost găsit în locuinţa unui bărbat din Timişoara. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi de contrabandă calificată.

308 afișări
Imaginea articolului Arsenal de arme şi muniţie în locuinţa unui timişorean

Sursa foto: Poliţia Română

Poliţiştii din Timiş au făcut, marţi, o percheziţie la locuinţa unui bărbat de 58 de ani, din Timişoara, într-un dosar penal privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii au descoperit şi confiscat nouă arme letale lungi de vânătoare, 12 arme scurte letale, dintre care nouă pistoale letale, două pistoale letale tip revolver şi un pistol letal cu calibrul de 6,35, precum şi trei arme scurte neletale, două dintre aceste pistoale neletale fiind cu aer comprimat cu calibrul de 4,5 mm şi un pistol neletal cu calibrul de 6 mm.

De asemenea, au mai fost descoperite şi ridicate două componente esenţiale pentru armele letale (o ţeavă şi o cutie de mecanisme), un amortizor de sunet, 1.377 de bucăţi de cartuşe letale calibrul 22 LR, 13 bucăţi de cartuşe letale de vânătoare cu alice, cu calibrul de 12, precum şi un cartuş letal de vânătoare cu calibru de 20.

Totodată, în urma percheziţiei au fost descoperite şi ridicate trei de cartuşe letale cu calibrul de 6,35 mm, 1.500 de bucăţi de cartuşe neletale cu calibrul de 6 mm, 800 de bucăţi de cartuşe neletale cu calibrul 4 mm, 600 de bucăţi cu capse de iniţiere pentru proiectile cu calibru de 4 mm, 500 de bucăţi de cartuşe neletale cu calibrul 22, 2.000 de bucăţi de alice cu calibru 4,5 mm şi 1.500 de grame de pulbere neagră pentru muniţie.

În continuare, se va dispune extinderea urmăririi penale şi pentru contrabandă calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici