VIDEO  Aşa a început totul: Hamas a lovit turnurile de control de la graniţă cu drone

Hamas TV prezintă primele faze ale atacului declanşat pe teritoriul Israelului.

13680 afișări
Imaginea articolului Aşa a început totul: Hamas a lovit turnurile de control de la graniţă cu drone

Aşa a început totul: Hamas a lovit turnurile de control de la graniţă cu drone

În timp ce serviciile secrete mult-lăudate şi excelent instruite ale Israelului sunt uluite de faptul că au fost luate prin surprindere de evenimente, Hamas TV arată primele faze ale atacului din dimineaţa zilei de sâmbătă.

Ca să poată trece graniţa aflată la marginea Fâşiei Gaza, militanţii Hamas au lovit turnurile de control israeliene cu drone. Aşa au putut pătrunde pe teritoriul Israelului şi a comite masacrul aflat în derulare.

Oficial, după două zile de lupte, sunt 700 de morţi isrelieni şi alţi 413 palestinieni. Temerea este că numărul israelienilor decedaţi depăşeşte 1000, iar cel al persoanelor luate ostatice de terorişti - 500.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici