Asasinat în Rusia: comandantul submarinului „Krasnodar”, ucis în timp ce alerga prin parc

Comandantul submarinului „Krasnodar”, care a tras rachete Kalibr asupra oraşului Viniţa (Ucraina) - de la Marea Neagră, ucigând 27 de ucraineni, a fost asasinat în Rusia.

5908 afișări
Imaginea articolului Asasinat în Rusia: comandantul submarinului „Krasnodar”, ucis în timp ce alerga prin parc

Stanislav Rziţki, în vârstă de 42 de ani, a fost împuşcat mort în Krasnodar, în timp ce alerga într-un parc.

Ucigaşul este un profesionist care a evitat zonele cu camere de supraveghere.

Disidentul rus Ponomarev vorbeşte despre o „lichidare”: „Întotdeauna se poate întâmpla să primeşti cadou o statuetă, să te plimbi cu maşina sau să alergi dimineaţa”.

Direcţia Principală a Informaţiilor Ucrainene (GUR) a confirmat că Stanislav Rziţki, fost comandant al submarinului Krasnodar al Flotei de la Marea Neagră a Marinei Ruse, care a fost implicat în atacuri cu rachete împotriva Ucrainei, a fost ucis la Krasnodar, Rusia.

„Pe 10 iulie, făcea jogging în parcul Krasnodar”, a spus Gur, „pe la şase dimineaţa, s-au tras în el şapte focuri de pistol Makarov. Ca urmare a rănilor împuşcate, a murit pe loc”.

„Din cauza ploilor abundente, parcul era pustiu, aşa că nu există martori care să ofere detalii sau să identifice atacatorul”, a mai comunicat GUR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici