Ascunşi printre condimente, în camionul frigorific. Opt migranţi au încercat să intre în România

Opt migranţi au încercat să intre în România, la Giurgiu, ascunşi printre condimente, într-un camion frigorific. Pentru că se simţeau rău, au fost duşi la spital.

68 afișări
Imaginea articolului Ascunşi printre condimente, în camionul frigorific. Opt migranţi au încercat să intre în România

Ascunşi printre condimente, în camionul frigorific. Opt migranţi au încercat să intre în România

În zorii zilei de marţi, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu a încercat să intre în ţară un camion tip frigorific condus de un cetăţean turc, în vârstă de 26 ani, care transporta condimente din Turcia pentru Germania.

Poliţiştii au găsit opt persoane, şapte bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, ascunse în semiremorca echipată cu instalaţie frigorifică, printre cutiile cu condimente.

Când au coborât din vehicul, migranţilor le era rău. Poliţiştii de frontieră le-au acordat de îndată primul ajutor şi au cerut sprijin medical. Ambulanţa Giurgiu a transportat persoanele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

După stabilizarea stării de sănătate şi externarea cetăţenilor străini, aceştia vor fi preluaţi, împreună cu şoferul turc, de către Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici