Asigurările de călătoriile sunt foarte importante. Iată paşii pentru cea mai bună alegere

  • În cazul unui eveniment neprevăzut, este foarte importantă o asigurare.
  • Românii îşi pot crea o asigurare de călătorie online, urmând câţiva paşi simpli.
286 afișări
Imaginea articolului Asigurările de călătoriile sunt foarte importante. Iată paşii pentru cea mai bună alegere

Asigurările de călătoriile sunt foarte importante. Iată paşii pentru cea mai bună alegere

Vacanţele pot fi pline de evenimente neprevăzute, de aceea este indicat ca românii să ia în considerare o asigurare de călătorie.
În cazul în care îşi pierd bagajul sau se rănesc, o asigurare le poate deconta până la 90% din sumă.
Travel Blogger-ul Cezar Dumitru spune ce trebuie să ia în considerare atunci când aleg o asigurare de călătorie. 
 
„Ce acoperă, ce ţări acoperă, trebuie să acopere ţara în care te duci, dacă acoperă sau nu înbolnăvirea de covid, nu neapărat spitalizarea, cât carantinarea şi de asemenea este foarte important din punctul meu de vedere dacă are loc o debitare directă”, a spus Cezar Dumitru, travel blogger.
 
În lipsa unei asigurări de călătorie, vacanţa se poate transforma într-o experienţa nu chiar atât de placută.
 
Andreea Stăicuţ este vlogger şi a avut parte de o asemenea întâmplare.
 
„Am avut impresia că am asigurare de călătorie, dar în ambulanţă după ce mi-am rupt mâna mi-am dat seama că de fapt există anumite probleme cu asigurarea şi că trebuie să mergem la spital şi să ne dăm seama de unde facem rost de bani, aşa încât să mă pot opera. Chiar dacă am plătit pentru operaţie, chiar dacă m-am întors în România mi-am dat seama la vreo 2 luni distanţă de la acea operaţie plătită că medicii nu au făcut tot ce trebuiau să facă cu mâna mea. Să nu aveţi impresia că nu vi se poate întâmpla vouă şi să mergeţi să vă faceţi asigurare înainte să plecaţi”, a afirmat Andreea Stăicuţ, vlogger.
 
O asigurare de călătorie poate fi reazlizată şi online, în câţiva paşi simpli, pentru a avea o vacanţă reuşită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici