Atac al partizanilor ucraineni: un politician pro-rus a fost omorât în Herson

Un politician pro-rus a fost ucis în oraşul ocupat Herson ocupat, potrivit CNN.

1631 afișări
Imaginea articolului Atac al partizanilor ucraineni: un politician pro-rus a fost omorât în Herson

Atac al partizanilor ucraineni: un politician pro-rus a fost omorât în Herson

Un politician instalat de ruşi în oraşul Herson, din sudul Ucrainei, a fost ucis vineri, potrivit agenţiei de ştiri de stat RIA Novosti.

Dmitri Savluchenko, şeful Departamentului de Tineret şi Sport din regiune, a fost ucis „ca urmare a unui atac terorist", susţine RIA.

Oficialii ucraineni au revendicat responsabilitatea pentru moartea lui Savluchenko.

„Partizanii noştri au obţinut o nouă victorie. Un activist pro-rus şi trădător a fost aruncat în aer într-o maşină într-unul dintre curţile din Herson dimineaţa", a anunţat vineri, pe Facebook, Serhii Khlan, consilierul şefului administraţiei din Herson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici