Atac armat în Philadelphia: Cel puţin trei persoane au murit şi 11 au fost rănite

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi 11 au fost rănite, după ce mai mulţi oameni au deschis focul într-o zonă aglomerată din Philadelphia, a anunţat poliţia, citată de CNN.

873 afișări
Imaginea articolului Atac armat în Philadelphia: Cel puţin trei persoane au murit şi 11 au fost rănite

Sursa foto: AP

Ofiţerii patrulau în zonă când au auzit focuri de armă cu puţin timp înainte de miezul nopţii, a declarat inspectorul de poliţie D.F. Pace. Acesta a adăugat că ofiţerii au observat „mai mulţi trăgători care au tras în mulţime”.

Un ofiţer se afla „la aproximativ 10 - 15 metri” de unul dintre indivizii care trăgeau în mulţime şi a tras asupra suspectului, a spus Pace.

„Nu ştim sigur dacă a fost lovit sau nu, dar ofiţerul a reuşit să îl facă pe acel individ să arunce arma şi să fugă”, a mai spus inspectorul.

South Street din Philadelphia este o zonă aglomerată, unde se găsesc multe baruri şi restaurante.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost ucişi, au precizat autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici