Atac armat într-un mall din Columbia. Mai multe persoane au fost rănite

  • Mai multe persoane au fost rănite într-un incident armat la un mall din Columbia, capitala Carolinei de Sud.
  • Centrul comercial din Columbia, capitala statului, a fost evacuat în timp ce primii respondenţi şi poliţia încearcă să stabilească detalii
287 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-un mall din Columbia. Mai multe persoane au fost rănite

Atac armat într-un mall din Columbia. Mai multe persoane au fost rănite

UPDATE 00:05 

Trei suspecţi au fost reţinuţi. În total, zece persoane au fost rănite. Dintre aceştia, cea mai în vârstă dintre victime are 73 de ani iar cea mai tânără are 15 ani.

Poliţia investighează cauzele care au declanşat tragedia în acest caz. 

UPDATE 23:17 

Forţele de ordine s-au asigurat că perimetrul centrului comercial este din nou un spaţiu sigur.

Ştire iniţială

 
Mai multe persoane au fost rănite într-un incident armat la un centru comercial din Columbia, capitala statului Carolina de Sud, a anunţat sâmbătă după-amiază poliţia, potrivit The Guardian.
 
Centrul comercial este evacuat, iar primii respondenţi şi forţele de ordine încearcă să stabilească mai multe detalii, nefiind încă disponibile cifre.
 
Incidentul a avut loc la centrul comercial Columbiana, situat la aproximativ 16 kilometri de centrul oraşului Columbia.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici