Atac cu cuţitul în Iaşi. Un adolescent, arestat preventiv după ce a înjunghiat două persoane

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat prietena, după o ceartă. Ulterior, tânărul s-a ciocnit pe o stradă din Iaşi de un bărbat pe care, de asemenea, l-a înjunghiat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1661 afișări
Imaginea articolului Atac cu cuţitul în Iaşi. Un adolescent, arestat preventiv după ce a înjunghiat două persoane

Atac cu cuţitul în Iaşi. Un adolescent, arestat preventiv după ce a înjunghiat două persoane

Potrivit anchetatorilor, adolescentul s-ar fi întâlnit, la finele săptămânii trecute, cu prietena sa, în vârstă de 15 ani, în zona Podu Roş din Iaşi.

Cei doi s-ar fi certat, iar tânărul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o în picior, provocându-i o rană superficială.

După o oră, pe o alee pe care mergea pe jos, adolescentul s-a ciocnit de un bărbat de 31 de ani. În urma unui conflict verbal, adolescentul a scos din nou cuţitul şi l-a înjunghiat grav pe bărbat, după care a fugit.

Victima sa a fost transportată la spital în stare gravă.

"Pacientul a suferit o plagă înjunghiată la nivel epigastric şi a suferit laceraţie hepatică şi pancreatică. Din cauza gravităţii rănilor a fost dus în sala de operaţie a Clinicii 2 Chirurgie", a declarat, luni, prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Pe numele adolescentului a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor şi dosar penal pentru lovire.

Magistaţii au dispus arestul preventiv pentru 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici