ATAC din PSD la Liviu Dragnea: Nu va trăi sărbătorile de iarnă alături de Irina. Nu are cum...Este o persoană cu anumite probleme

Deputatul PSD Botoşani, Răzvan Rotaru, a declarat, vineri seara, că victoria de care se bucură Liviu Dragnea după şedinţa CEx este una de scurtă durată şi că până de sărbători, Dragnea va pica. „Nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina”, a spus Rotaru.

23157 afișări
Imaginea articolului ATAC din PSD la Liviu Dragnea: Nu va trăi sărbătorile de iarnă alături de Irina. Nu are cum...Este o persoană cu anumite probleme

Deputat PSD, despre Liviu Dragnea: Nu va trăi sărbătorile de iarnă alături de Irina. Lumea e sătulă

Răzvan Rotaru, deputat PSD de Botoşani, a declarat că cei care au votat pentru Dragnea în CEx „sunt oameni aduşi de el, puşi de el, li s-au oferit funcţii”, dar că victoria obţinută vineri seara este una de scurtă durată, deoarece Liviu Dragnea „nu apucă sărbătorile de iarnă”, referindu-se la condamnarea preşedintelui PSD.

“Din punctul meu de vedere nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat astăzi şi cred că va fi o victorie pe termen scurt. Aştept să mă întâlnesc cu colegii mei pentru că nu sunt momentan la Bucureşti şi să luăm o decizie. Nu cred că lucrurile vor rămâne aşa, nu este o victorie de lungă durată, este o victorie scurtă, războiul este lung. A fost doar o bătălie scurtă câştigată. Din punctul meu de vedere, până de sărbători domnul Dragnea va pica, nu-l apucă sărbătorile de iarnă. Este o persoană cu anumite probleme şi nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina. Nu are cum… Lumea este sătulă… Toţi cei care sunt acolo, în CEx sunt oameni aduşi de el, puşi de el, li s-au oferit funcţii de prost gust şi au acceptat şi s-au umilit şi acum nu au curaj să ridice capul din pământ”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, deputatul Răzvan Rotaru.

Anterior, deputatul PSD Botoşani, Răzvan Rotaru, a scris pe Facebook că Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate.

“În calitate de deputat PSD de Botoşani, susţin demersul colegilor mei, acela de a înainta o scrisoare, menită să clarifice situaţia internă din PSD, precum şi traiectoria pe care trebuie să o urmeze partidul pentru a rămâne cea mai importantă forţă politică a ţării. Vă spuneam zilele trecute că dezaprob total modul de conducere, atât la nivel central, cât şi în cadrul organizaţiei judeţene PSD Botoşani. Lucrurile nu se află pe făgaşul cel bun”, a mai scris deputatul PSD Botoşani, Răzvan Rotaru.

Parlamentarul este de părere că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze şi spune că tot mai multe organizaţii din ţară se alătură iniţiativei.

“Nu putem admite ca, din cauza unor mize personale, deciziile să se ia, în mod arbitrar, de către o singură persoană, iar libertatea de exprimare să fie suprimată. Preşedintele Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate! Atât timp cât, la momentul actual, dumnealui are problemele pe care deja le cunoaşteţi, nu este corect ca Partidul Social Democrat să fie sacrificat. Cu privire la informaţia apărută în spaţiul public potrivit căreia PSD Botoşani îl susţine pe Liviu Dragnea, în Comitetul Executiv Judeţean doar s-a adoptat o rezoluţie pentru susţinerea programului de guvernare, nu s-a votat sprijinirea preşedintelui Dragnea. Este inadmisibil ca un preşedinte de organizaţie să hotărască în numele tuturor. Mă bucur că sunt tot mai multe voci din organizaţiile judeţene din ţară care se alătură acestei iniţiative. Este important să eliminăm disensiunile existente, să rămânem uniţi, să continuăm guvernarea şi să realizăm tot ceea ce am promis în 2016, când ne-am prezentat în faţa alegătorilor”, a adăugat deputatul Răzvan Rotaru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici