Rădulescu o acuză pe Firea de izbucnirea scandalului din PSD: Vinovata principală este această Peron a României

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu i-a criticat, joi, într-o postare pe Facebook care conţine greşeli gramaticale, pe ”puciştii” din partid, ajunşi în funcţii numai datorită lui Liviu Dragnea, afirmând că vinovata principală pentru situaţia din partid este Gabriela Firea, ”această Peron a României”.

36468 afișări
Imaginea articolului Rădulescu o acuză pe Firea de izbucnirea scandalului din PSD: Vinovata principală este această Peron a României

Rădulescu o acuză pe Firea de izbucnirea scandalului din PSD: Vinovata principală este această Peron a României

”Da, e o vinovată principală, care a crezut că făcând show-uri la tv devine vedeta partidului şi a naţiunii, această Peron a României. Am fost, prieten cu unii dintre voi, am crezut că luptăm toţi împotriva abuzurilor la care am fost supuşi ani de zile, am crezut că mergem împreună până la capăt, am crezut că vreţi să facem ceea ce am promis românilor, că vreţi linişte, că ne lăsaţi să facem toate proiectele pentru români . Dar m-am înşelat. (...) Puciştii de frăţie! Iată cum stau lucrurile: nişte colegi şi colege, ajunşi în funcţii numai şi numai datorită lui Liviu Dragnea , pentru că nu îi recomandă nici faţa, nici caracterul , nici studiile ( ba greşesc pe unii îi recomandă studiile la SRI ), nici calitatea umană, şi pe care în primul rând i-a unit interesul personal, împotriva interesului de partid şi a interesului naţional, au hotărât ei, care de mulţi ani pleacă prin vacanţe împreună şi îşi împart afacerile, să facă un puci împotriva unui preşedinte ales de toţi membrii de partid şi care a dus la ultimele două alegeri, partidul la scorul electoral pe care niciodată partidul nostru nu l-a avut. Ok”, a scris Cătălin Rădulescu pe Facebook.

El a mai spus că ”puciştii” vor să ducă PSD în Opoziţie.

”Toate bune şi frumoase, numai că membrii Psd din toată ţara trebuie să ştie mai multe lucruri: 1. Că puciştii ăştia, fraţi de servicii şi de interese, vor să bage partidul nostru în opoziţie; 2. Că tot circul făcut de unele şi unii, e pentru că: sunt terenuri pe sub Elcen şi pe la centură cu valoare pentru ei, ca le-a scăpat afacerile din aeroport, că mai aveau de făcut una - alta dar au fost scoşi repede din guvern pe uşa din dos, ca un fost ministru al transporturilor a refuzat să-i dea unuia mai colorat să facă şi el una de-un leu, că unul din ei care vindea cârnaţi pe vremuri, e nemulţumit că nici bunica-sa nu credea că o să ajungă deputat darămite viceprim-ministru iar alţii care pe vremuri conduceau tractorul iar acum se mira doamne unde a ajuns şi care mai nou face vizite lângă Bucureşti că nu ii mai place lângă Argeş. Ei Gaşca asta, au înşelat încrederea electoratului Psd, au înşelat încrederea primarilor Psd , au înşelat încrederea parlamentarilor Psd şi a românilor în general”, a adăugat Rădulescu.

El a mai afirmat că PSD este ”o familie mare, cu oameni minunaţi , dar care niciodată nu va accepta trădătorii, oamenii statului paralel , delatorii, ipocriţii, oportuniştii morţi după funcţii”.

”Da aveţi dreptate, în câteva lucruri: nu aţi meritat funcţiile politice şi administrative pe care vi le-a dat Liviu Dragnea şi partidul, nu meritaţi încrederea electoratului Psd, a primarilor Psd. Mulţi dintre voi nu puteţi discuta 30 de minute la vreo televiziune dar aveţi pretenţii. Da repet, a greşit Liviu Dragnea când v-a dat încredere şi funcţii. La toţi. Dar v-am simţit pe toţi de mult. Nu pot să iubesc sulfele care îşi pun amantele în funcţii importante în parlament, sulfele ţărăniste care au ajuns secretari generali, libidinoşi şi cu feţe de speriat copiii. Nu pot iubi, trădătorii , îmbârligătorii şi cei cu două feţe. O să plâng când veţi pleca şi vreau să vă văd feţele de mâine încolo. Sunteţi nişte rataţi. Dar aşa cum e finalul filmelor “The end “”, a conchis ”acelaşi deputat” Cătălin Marian Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici