ATAC în stil mafiot în oraşul Brăila: Trei bărbaţi au scos un tânăr dintr-o maşină şi l-au lovit cu sabia. Victima, atacată în faţa Stării Civile

O reglare de conturi în stil mafiot a avut loc, miercuri, în oraşul Brăila, unde un tânăr a fost tăiat, în faţa Stării Civile, cu o sabie de trei atacatori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5136 afișări
Imaginea articolului ATAC în stil mafiot în oraşul Brăila: Trei bărbaţi au scos un tânăr dintr-o maşină şi l-au lovit cu sabia. Victima, atacată în faţa Stării Civile

Atac în stil mafiot în oraşul Brăila: Trei bărbaţi au scos un tânăr dintr-o maşină şi l-au lovit cu sabia

În faţa Stării Civile, atacatorii au spart geamul maşinii în care se afla tânărul, l-au scos din autoturism, l-au tăiat cu o sabie şi apoi au fugit.

Victima a fost transportată la spital, dar viaţa nu îi este pusă în pericol deoarece tăieturile sunt superficiale.

La faţa locului au ajuns poliţiştii şi trupele speciale de intervenţie rapidă.

”Astăzi în jurul orei 14.00 poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Al.I.Cuza a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia un tânăr de 25 de ani din Brăila a fost vătămat corporal, prezentând mai multe plăgi tăiate. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Cei trei atacatori au fost identificaţi de oamenii legii, iar în acest caz va fi deschis dosar penal.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe cei trei bărbaţi, din care doi sunt din Brăila şi au vârste de 35, respectiv 63 de ani, şi unul este din Buzău şi are 37 de ani. În cauză va fi întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Atacatorii sunt căutaţi de poliţişti. După ce vor fi prinşi, cei trei vor fi duşi la Poliţie pentru audieri.

Surse locale declară că în acest caz a fost vorba despre o reglare de conturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici