Atac în stil mafiot, în prag de Crăciun, la Galaţi: o maşină de lux a fost incendiată. Ce s-a găsit la locul incidentului şi la cât se ridică paguba

Un autoturism de lux a luat foc în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, într-un cartier din Galaţi, iar anchetatorii spun că focul a fost pus în mod intenţionat, transmite corespondentul Mediafax.

3562 afișări
Imaginea articolului Atac în stil mafiot, în prag de Crăciun, la Galaţi: o maşină de lux a fost incendiată. Ce s-a găsit la locul incidentului şi la cât se ridică paguba

Atac în stil mafiot, în prag de Crăciun, la Galaţi: O maşină de lux a fost incendiată, apoi a explodat. Ce s-a găsit la locul incidentului

Maşina de lux a luat foc şi apoi a explodat, întreaga scenă fiind filmată de mai mulţi cetăţeni care locuiesc în zonă, iar imaginile au fost postate pe internet.

Poliţia a deschis dosar penal pentru distrugere.

„La ora 23.56, Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată că pe strada Alba Iulia un autoturism a luat foc. În urma apelului, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor au fost depistate resturi textile suspecte care au fost ridicate pentru a fi supuse expertizării. În continuare se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Costin Gabriela.

Pompierii sosiţi la faţa locului au tras concluzia că focul a fost pus intenţionat. Ei au stins incendiul şi au asigurat un perimetru de siguranţă în jurul maşinii care a ars în proporţie de 70%.

„Focul a fost lichidat rapid, maşina este distrusă în proporţie de 70%, cauza probabilă este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu. A fost incendiată, aceasta este concluzia pompierilor după ce au analizat resturile. Alte maşini nu au fost afectate, nu a fost nevoie să mutăm autoturismele din zonă”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Din primele estimări se pare că paguba se ridica la aproximativ 16.000 lei.

La locul incendiului, surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului Mediafax, au fost găsite cârpe îmbibate cu benzină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici