Atacaţi de urs în Bacău: Bărbatul ucis se afla la cules de ciuperci

Un bărbat a murit duminică la prânz, în apropierea localităţii Bârsaneşti din judeţul Bacău, după ce a fost atacat de un urs, în timp ce era la cules de ciuperci, cu mai multe persoane.

3784 afișări
Imaginea articolului Atacaţi de urs în Bacău: Bărbatul ucis se afla la cules de ciuperci

Atacaţi de urs în Bacău: Bărbatul ucis se afla la cules de ciuperci

Potrivit IJJ Bacău, bărbatul se afla la cules de ciuperci împreună cu mai multe persoane când a fost atacat de un urs, în apropierea localităţii Bârsăneşti.

„Am fost solicitaţi pentru a veni în sprijin, în apropierea localităţii Bârsaneşti, unde o persoană a fost atacată de urs. Au fost trimise echipaje ale unităţii, în vederea asigurării măsurilor specifice de protecţie a cetăţenilor din zonă, precum şi pentru izolarea locului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alexandra Dănculea, purtător de cuvânt al IJJ Bacău.

Potrivit SAJ Bacău, bărbatul era mort în momentul în care a ajuns la el echipajul de ambulanţă.

„Era vorba despre un grup de persoane care erau la cules de ciuperci. Poliţia a fost cea care ne-a solicitat, ne-a spus că este vorba despre un bărbat care ar fi lovit de urs. Când au ajuns colegii mei, bărbatul avea leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Aura Creţu, managerul SAJ Bacău.

Ursul a dispărut la scurt timp după atac.

Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Taguri:
bărbat,
deces,
urs

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici