ATACUL DIN MILITARI: Tatăl şi surorile agresorului au fost arestaţi preventiv

Tatăl şi surorile lui Mihai Chiriţă, care a împuşcat trei persoane cu un pistol cu bile de cauciuc, sâmbătă seară, în afara unui supermarket din cartierul Militari din Capitală, au fost arestaţi pentru 29 de zile, în urma unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti (CAB).

1746 afișări
Imaginea articolului ATACUL DIN MILITARI: Tatăl şi surorile agresorului au fost arestaţi preventiv

ATACUL DIN MILITARI: Tatăl şi surorile agresorului au fost arestaţi preventiv (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Mihai Chiriţă, care a fugit de la locul faptei, s-a predat, duminică, în jurul orei 17.00, la Secţia 20 de Poliţie.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă CAB au început urmărirea penală faţă de acesta, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz nelegal de armă neletală şi vătămare corporală gravă.

Surorile lui, Florentina, care este avocat, şi Mariana Cristina, şi tatăl, Tomiţă Chiriţă, au fost puşi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Cele două tinere nu au vrut să stea la coadă la magazin şi au solicitat ajutorul unor rude, după ce au intrat în conflict cu alte persoane, sâmbătă seară, potrivit directorului adjunct al Poliţiei Capitalei Marius Mihai Voicu.

Ulterior, în afara supermarketului, fratele lor a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănind trei persoane, printre care o tânără de 23 de ani, care şi-a pierdut un ochi. De asemenea, doi bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici