Atenţionare de călătorie în Grecia din cauza unor proteste

Autorităţile din România au emis o atenţionare de călătorie, avertizând că în Grecia ar putea să aibă loc mai multe proteste violente.

140 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie în Grecia din cauza unor proteste

Atenţionare de călătorie în Grecia din cauza unor proteste

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează ori care intenţionează să călătorească în Republica Elenă că poliţia locală a emis a avertizare cu privire la existenţa unui risc crescut de producere a unor proteste violente în Atena, în ciuda interzicerii oricărui miting public sau marş de protest în centrul capitalei, pentru zilele de 3 şi 4 februarie 2024.

Decizia a fost luată pe fondul unui anunţ al simpatizanţilor grupării de extremă dreapta „Zorii aurii” privind organizarea unei manifestaţii în Atena, în data de 3 februarie 2024, începând cu orele 19:00.

Având în vedere aceste aspecte, precum şi manifestaţiile anunţate de organizaţiile studenţeşti şi de reprezentanţii fermierilor eleni, se configurează o situaţie tensionată, cu posibile riscuri pentru siguranţa publică, a precizat MAE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici