ATERIZARE DE URGENŢĂ pe Aeroportul "Henri Coandă". Un pasager a fost preluat de ambulanţă

O aeronavă a companiei Freebird Airlines a aterizat de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă", joi, din cauza unor incidente la bord, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Teodor Postelnicu.

3298 afișări
Imaginea articolului ATERIZARE DE URGENŢĂ pe Aeroportul "Henri Coandă". Un pasager a fost preluat de ambulanţă

ATERIZARE DE URGENŢĂ pe Aeroportul "Henri Coandă"

Aeronava a plecat de la Ankara cu destinaţia Copenhaga, a precizat Postelnicu.

În urma incidentelor de la bordul aeronavei, echipajul a cerut să aterizeze de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti.

Aeronava a aterizat la ora 13.54, echipajul solicitând asistenţa cabinetului medical şi intervenţia poliţiei, a mai spus Teodor Postelnicu.

Reprezentantul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Teodor Postelnicu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un pasager a fost preluat de o ambulanţă.

Teodor Postelnicu a precizat că la bordul aeronavei, care mergea de la Antalya la Copenhaga, erau 196 de persoane.

"Unul dintre pasageri a fost preluat de ambulanţa aeroportului", a precizat Postelnicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici