Aterizare de urgenţă pe Otopeni: un pasager al cursei New Delhi - Frankfurt a făcut atac de cord

  • Un pasager al zborului New Delhi - Frankfurt a suferit un atac de cord miercuri dimineaţa în timp ce se afla la bordul aeronavei, fiind cerută aterizare de urgenţă pe Aeroportul Otopeni.
  • Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost salvat.
508 afișări
Imaginea articolului Aterizare de urgenţă pe Otopeni: un pasager al cursei New Delhi - Frankfurt a făcut atac de cord

Aterizare de urgenţă pe Otopeni: un pasager al cursei New Delhi - Frankfurt a făcut atac de cord

Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a intervenit cu succes şi a salvat viaţa unui psager în vârstă de 36 de ani, aflat la bordul aeronavei New Delhi - Frankfurt.

„Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:13. După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord”, anunţă reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat şi un echipaj SMURD, care a preluat pacientul şi l-a transportat la spital.

Avionul urmează să îşi continue zborul către Frankfurt.

Traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici