Atrocităţi de nedescris ale unui părinte. Un bărbat din Galaţi şi-a muşcat, asfixiat şi desfigurat bebeluşul de 7 luni. În cele din urmă, a fost arestat

  • Un bărbat din Galaţi este acuzat că şi-a muşcat, asfixiat şi desfigurat bebeluşul în vârstă de 7 luni
  • Acesta a fost arestat preventiv
2622 afișări
Imaginea articolului Atrocităţi de nedescris ale unui părinte. Un bărbat din Galaţi şi-a muşcat, asfixiat şi desfigurat bebeluşul de 7 luni. În cele din urmă, a fost arestat

Atrocităţi de nedescris ale unui părinte

Un bărbat din Galaţi, acuzat că şi-a muşcat, asfixiat şi desfigurat bebeluşul în vârstă de 7 luni, a fost arestat preventiv.
 
Potrivit unui comunicat transmis luni de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, procurorii au cerut Tribunalului Galaţi arestarea preventivă a unui bărbat cercetat pentru tentativă de omor şi rele tratamente aplicate minorului.
 
Procurorii au probe că, începând din luna mai 2020, bărbatul şi-a agresat fiul, un bebeluş de numai 7 luni, prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui.
 
Faptele bărbatului au dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a propriului copil.
 
Mai mult, în 2 iunie, în timp ce se aflau la locuinţa din Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, bărbatul şi-a bătut din nou copilul, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie care au avut nevoie de 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale.
 
Magistraţii Tribunalului Galaţi au aprobat cererea procurului de caz şi au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici