AU PICAT examenul de BAC. Niciun elev nu a promovat examenul de Bacalaureat în trei licee din Prahova/ Trei licee din Olt au promovabilitate zero

Niciun elev nu a promovat examenul de Bacalaureat în trei licee din Prahova. La polul opus este Colegiul Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza, cu o promovabilitate de 100 la sută, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1401 afișări
Imaginea articolului AU PICAT examenul de BAC. Niciun elev nu a promovat examenul de Bacalaureat în trei licee din Prahova/ Trei licee din Olt au promovabilitate zero

AU PICAT examenul de BAC. Niciun elev nu a promovat examenul de Bacalaureat în trei licee din Prahova/ Trei licee din Olt au promovabilitate zero

Potrivit Ministerului Educaţiei, în Prahova, în trei licee niciun elev care a susţinut examenul de Bacalaureat nu a fost declarat admis.

La Liceul Tehnologic din Ceraşu, din cei patru elevi care au dat probele niciunul nu a promovat.

La Liceul Tehnologic din Sângeru un singur elev a susţinut examenul, dar nu a reuşit să-l şi promoveze. Aceasta a fost declarat respins după ce a luat 4.25 la Limba şi Literatura Română, 1.75 la Matematică şi 2.8 la Biologie vegetală şi animală.

La Liceul Tehnologic din Bălţeşti cei patru elevi înscrişi şi care au dat probele de Bacalaureat au fost declaraţi respinşi.

La polul opus este Colegiul Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza, unde a fost înregistrată o promovabilitate de 100 la sută, urmat de Colegiul ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, cu 99.44 la sută.

La nivel judeţean, rata de promovabilitate la Bacalaureat, înainte de contestaţii, este de 76,58 la sută.

În Prahova, doar doi elevi au obţinut media finală 10.

Trei licee din Olt au promovabilitate zero la Bacalaureat

Niciun absolvent de clasa a 12-a nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat la trei licee din judeţul Olt. Pe de altă parte, rata de promovabilitate a Bacalaureatului, înainte de contestaţii, a crescut în acest an cu peste 3 la sută faţă de anul trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liceele din Olt cu promovabilitate zero la Bacalaureat sunt Liceul Tehnologic Crîmpoia, Liceul Tehnologic Izvoarele şi Liceul Tehnologic Drăgăneşti-Olt.

63,11% dintre absolvenţii clasei a XII-a din judeţul Olt au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat, doi dintre aceştia reuşit să ia media zece.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de elevii Colegiului Naţional ”Radu Greceanu” Slatina, cei ai Liceului Teoretic ”Mihai Viteazul” Caracal şi cei ai Colegiului Naţional ”Ion Minulescu”, rata de promovabilitate la aceste unităţi de învăţământ depăşind 90 la sută.

Pe poziţia a patra a acestui top se situează Liceul Tehnologic ”Iancu Jianu”, unde 13 dintre cei 16 elevi care au susţinut Bacalaureatul au reuşit să promoveze examenul.

Anul trecut, rata de promovabilitate a examenului de Bacalaureat, înainte de contestaţii, era de 59,75 la sută, fiind aşadar înregistrată o creştere de 3,36 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici