Au vrut să vadă un film dar au ajuns la spital

Patru dintre cele aproximativ 30 de persoane care vizionau un film, vineri noaptea, în curtea interioară a Institutului Cervantes din Bucureşti, au ajuns la spital, intoxicate cu o substanţă încă necunoscută, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

24 afișări
Imaginea articolului Au vrut să vadă un film dar au ajuns la spital

Au vrut să vadă un film dar au ajuns la spital

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3.15, când o persoană a aruncat o substanţă de la geamul unui apartament din apropierea Institutului.

Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri în urma incidentului, iar patru dintre acestea au fost trimise la Spitalul de Oftalmologie, pentru că aveau leziuni la nivelul ochilor.

Apartamentul din care a fost aruncată substanţa aparţine unei femei de 49 de ani, iar anchetatorii fac cercetări pentru a identifica substanţa respectivă. Din primele informaţii se pare că este vorba despre formol.

Filmele proiectate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Institutul Cervantes, au fost incluse în programul Noaptea Institutelor Culturale, eveniment ajuns la a doua ediţie, la care au luat parte toate institutele din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici