Aubameyang, victima unui jaf armat violent în propria locuinţă. Atacantul Barcelonei a trecut prin clipe de coşmar

Atacantul Barcelonei Pierre-Emerick Aubameyang a fost victima unui jaf armat violent la locuinţa sa, în primele ore ale zilei de luni, a anunţat clubul spaniol.

721 afișări
Imaginea articolului Aubameyang, victima unui jaf armat violent în propria locuinţă. Atacantul Barcelonei a trecut prin clipe de coşmar

"Este bine acum, speriat, dar bine", a declarat o sursă de la Barcelona pentru AFP, confirmând informaţiile din presă.

Cel puţin patru bărbaţi au pătruns în locuinţa sa din Castelldefels, în apropiere de Barcelona, prin grădină, l-au ameninţat pe el şi pe soţia sa cu arme şi l-au lovit, a relatat cotidianul El Pais.

Hoţii au fugit cu o maşină după ce l-au obligat pe Pierre-Emerick Aubameyang să deschidă un seif şi au fugit cu bijuteriile care se aflau înăuntru, a relatat ziarul.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei catalane, Mossos d'Esquadra, a confirmat că investighează un jaf violent în Castelldefels, dar a refuzat să identifice victima, invocând regulile de confidenţialitate.

"Ancheta rămâne deschisă şi strângem informaţii", a declarat ea pentru AFP.

Incidentul are loc în contextul în care Aubameyang este legat de o revenire în Premier League, după interesul manifestat de Chelsea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici