Aurelian Şoric, dat afară din Poliţie, a venit la serviciu, după care şi-a luat concediu medical

Fostul comandant al IPJ Neamţ Aurelian Şoric, care a fost dat afară din Poliţie, s-a prezentat la serviciu, miercuri, iar în cursul după amiezii s-a dus cu dureri la spate la spital, unde, după ce a fost consultat, a primit concediu medical de şase zile.

134 afișări
Imaginea articolului Aurelian Şoric, dat afară din Poliţie, a venit la serviciu, după care şi-a luat concediu medical

Aurelian Şoric, dat afară din Poliţie, a venit la serviciu, după care şi-a luat concediu medical (Imagine: Tibi Bujdei/Mediafax Foto)

Comisarul-şef Aurelian Vasea Şoric, fost comandant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, dat afară marţi din Poliţia Română, s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la serviciu.

Întrucât la Poliţia Neamţ nu ajunsese ordinul scris de destituire, ofiţerul a venit la muncă. Potrivit unor surse din Poliţia Neamţ, în cursul după-amiezii, fostul şef al IPJ Neamţ a plecat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Piatra-Neamţ, acuzând dureri la spate. După ce a fost consultat, a primit un concediu medical de şase zile.

Şoric a prezentat comenzii Poliţiei Neamţ certificatul medical, iar în acum este în concediu medical şi nu poate fi pus în aplicare ordinul de demitere pe care l-a dat ministrul Administraţiei şi Internelor, astfel încât, până când comisarul-şef Aurelian Şoric nu iese din concediu medical, figurează ca angajat al Poliţiei.

Sursele citate susţin că Aurelian Vasea Şoric intenţionează să conteste decizia prin care a fost dat afară din Poliţie.

Şeful IPJ Neamţ, comisar şef Dorel Manole, a evitat să comenteze această situaţie.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a declarat, marţi, că fostul şef al IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, a fost destituit din Poliţie după ce în urma controlului făcut de Consiliul Superior de Disciplină, în sarcina lui au fost reţinute 33 de abateri disciplinare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici