Autobuz cu 40 de pasageri implicat într-un accident de circulaţie, în Prahova

Un autobuz în care se aflau 40 de persoane a fost implicat, sâmbătă, într-un accident de circulaţie. Cincisprezece persoane au fost asistate medical după coliziunea dintre mijlocul de transportul în comun şi un autoturism, dar au refuzat transportul la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

208 afișări
Imaginea articolului Autobuz cu 40 de pasageri implicat într-un accident de circulaţie, în Prahova

Potrivit Poliţiei Prahova, coliziunea a avut loc Râfov, între un autobuz şi un autoturism, la ora transmiterii acestei ştiri fiind făcute cercetări la faţa locului.

”Din primele informaţii, autobuzul circula pe drumul principal şi a lovit autoturismul care a ieşit de pe un drum lateral fără să se asigure şi dădea cu spatele”, a declarat inspectorul şef adjunct al Poliţiei Prahova, Victor Gîlceavă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la faţa locului au intervenit trei echipaje de pompieri, în autobuz fiind 40 de persoane.

O persoană, care suferă de afecţiuni cardiologice, a suferit un atac de panică.

”Cincisprezece persoane au fost evaluate medical la faţa locului, dar toate au refuzat transportul la spital. Am intervenit şi pentru asigurarea măsurilor specifice”, a declarat Vasiloae.

Autobuzul efectua curse regulate pe ruta Ploieşti - Buda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici