Autobuz pe contrasens pe o stradă din oraşul Galaţi. Şoferul a rămas fără permis de conducere

  • Un şofer de autobuz din Galaţi a rămas fără permisul de conducere după ce a intrat cu autovehicul pe contrasens
  • El le-a spus poliţiştilor că nu cunoaşte traseul
280 afișări
Imaginea articolului Autobuz pe contrasens pe o stradă din oraşul Galaţi. Şoferul a rămas fără permis de conducere

Autobuz pe contrasens pe o stradă din oraşul Galaţi. Şoferul a rămas fără permis de conducere

Un şofer de autobuz din Galaţi a rămas fără permisul de conducere după ce a intrat cu autovehicul pe contrasens. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu cunoaşte traseul.

Incidentul a avut loc duminică, pe o stradă aflată la intrarea în oraşul Galaţi. o cameră video amplasată pe o maşină de poliţie a filmat imaginile. Şoferul le-a spus poliţiştilor că a intrat cu autobuzul pe contrasens pentru că nu cunoaşte traseul.
 
„Nu ştiu traseul, sunt începător. Cum să nu ştiţi traseul? Şi mergeţi pe contrasens?”, se aude în înregistrarea făcută de camera Poliţiei.
 
Reprezentanţii Poliţiei au anunţat că şoferul de autobuz a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere.
 
„Autobuzul a circulat pe contrasens, pe strada Calea Galaţi, duminică, 19 aprilie, în jurul orei 13.40. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile”, a explicat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de civânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.
 
Conducerea societăţii de transport public a început o anchetă şi îl va sancţiona pe şoferul care a intrat pe contrasens.
 
„Este surprinzător pentru conducerea societăţii de transport. Şoferul este angajat de 30 de ani. El a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile şi va intra în Comisia de Disciplină a societăţii unde va fi sancţionat conform regulamentului intern şi legislaţiei în vigoare”, a declarat, la solicitarea MEDIAFAX, reprezentantul Biroului de Relaţii Publice al societîţii Transurb Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici