Autobuzele deviate în zona Pasajului Băneasa revin pe traseele de bază

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat, joi, că în urma finalizării lucrărilor la Pasajul Băneasa, cele şase linii de transport public din zonă vor reveni de sâmbătă pe traseele de bază.

62 afișări
Imaginea articolului Autobuzele deviate în zona Pasajului Băneasa revin pe traseele de bază

Autobuzele deviate în zona Pasajului Băneasa revin pe traseele de bază (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de joi al RATB, liniile de transport public din zona Pasajului Băneasa al căror traseu a fost deviat din cauza lucrărilor efectuate în zonă revin de sâmbătă la traseele de bază.

Astfel, linia autobuzului 112 va funcţiona de la terminatul CFR Constanţa până la terminalul Mezes.

Liniile 148 şi 149 vor circula între Piaţa Presei Libere până la Băneasa şi Pasajul Otopeni. Potrivit sursei citate, autobuzul liniei 205 va circula de la Gara de Nord până la staţia ştrand Străuleşti.

Totodată, autobuzul liniei 261 va circula de la Piaţa Presei Libere până la terminalul "Complex Comercial Băneasa", iar autobuzele liniei 301 vor circula de la staţia Băneasa până la Piaţa Română.

Autobuzele liniilor 112, 148, 149, 205, 261 şi 301 au circulat pe trasee modificate, din 10 octombrie, în urma restricţiilor de trafic impuse în zona Pasajului Băneasa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici