Video Autocarul lui Geoană, atacat cu armă cu aer comprimat (Galerie Foto)

Autocarul care îl transporta pe liderul PSD Mircea Geoană a fost implicat, duminică, într-un incident soldat cu avarierea parbrizului, luni, şoferul maşinii declarând că a fost un atac cu armă, iar vicepreşedintele Gabriel Oprea afirmând că, după ce se va face constatarea, va fi luată o decizie.

188 afișări

Incidentul a avut loc în zona localităţii Otopeni, duminică seară, când liderul PSD Mircea Geoană, însoţit de jurnalişti, se întorcea dintr-o vizită electorală în judeţul Prahova.

GALERIE FOTO

Potrivit pasagerilor din maşină, la un moment dat, parbrizul a fost lovit atât în zona şoferului, cât şi în zona oglinzii retrovizoare, fisurându-se, însă vehiculul nu a oprit.

Liderul PSD a pus atunci incidentul pe seama unor copii care au aruncat cu pietre.

Luni, la sediul PSD, şoferul maşinii a declarat, însă, că la Podul Otopeni s-a tras asupra sa cu armă cu aer comprimat de patru ori şi a spus că nu a oprit maşina, pentru că s-a temut că se va mai trage.

El a susţinut că autocarul a fost secondat de mai multe maşini, una frânându-i în faţă.

Vicepreşedintele PSD Gabriel Oprea a declarat că şoferul a făcut bine că nu a oprit, pentru că s-a tras cu armă.

Conform lui Oprea, după ce se va face constatarea pentru a se stabili circumstanţele producerii incidentului, va fi luată o decizie.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a cerut Poliţiei expertiza balistică în legătură cu incidentul în care a fost implicat autocarul de campanie al PSD şi în care şoferului acestuia susţine că asupra sa s-a tras cu armă cu aer comprimat.

Geoană a afirmat că şoferul autocarului de campanie a sesizat, duminică, în timpul unei deplasări, că a fost urmărit pe DN 1.

Citeşte mai multe despre acest incident.

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici