Autorităţi în alertă în Capitală: Un bărbat a ameninţat că aruncă în aer o benzinărie din Sectorul 3

  • Un bărbat a anunţat, luni, prin apel la 112, că aruncă în aer o benzinărie din sectorul 3 al Capitalei
  • Individul a fost prins de poliţişti
  • Bărbatul a fost localizat, identificat şi în prezent este în custodia poliţiştilor
1537 afișări
Imaginea articolului Autorităţi în alertă în Capitală: Un bărbat a ameninţat că aruncă în aer o benzinărie din Sectorul 3

Autorităţi în alertă în Capitală

Un bărbat a sunat la 112, luni dimineaţa, şi a anunţat că intenţionează să îşi detoneze maşina, ceea ce va produce victime.

Bărbatul a fost localizat, identificat şi în prezent este în custodia poliţiştilor.

Maşina a fost depistată în sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Coposu.

„Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacuate şi a fost constituit un perimetru de siguranţă. La faţa locului se află poliţişti ai Brigăzii Rutiere, care au restricţionat traficul în zonă, precum şi poliţişti ai Serviciului Acţiuni Speciale”, anunţă Poliţia Capitalei.

De asemenea, au fost luate măsuri şi de către Serviciul Român de Informaţii prin structura Antiteroro, precum şi prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici