Autorităţile au anunţat ce se va întâmpla cu mama care şi-a ucis copilul pentru că i s-a părut că e DIAVOLUL. Femeia a fost testată psihologic

Femeia în vârstă de 33 de ani din judeţul Dolj, asistent social, care şi-a ucis copilul de 3 ani în somn, pentru că i s-a părut că e diavolul, nu avea discernământ când a comis fapta. Ea va fi internată la psihiatrie.

642 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au anunţat ce se va întâmpla cu mama care şi-a ucis copilul pentru că i s-a părut că e DIAVOLUL. Femeia a fost testată psihologic

Mama care şi-a ucis copilul în somn pentru că i s-a părut că e diavolul nu avea discernământ

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Magdalena Bădescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a făcut o expertiză medico legală psihiatrică şi s-a constatat că, la momentul săvârşirii faptei, femeia nu avea discernământ.

Procurorul de caz a solicitat ca femeia să fie internată provizoriu într-o unitate spitalicească de profil până la vindecare.

”A fost admisă propunerea şi urmează să fie internată într-o clinică spitalicească", a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Femeia în vârstă de 33 de ani din judeţul Dolj, asistent social, a fost reţinută în iulie după ce şi-a ucis prin sugrumare copilul de 3 ani în somn, pentru că i s-a părut că e diavolul.

„A avut, se pare, o depresie. (...) I s-a părut că este diavolul”, declara atunci Magdalena Bădescu.

Fapta a fost comisă în timp ce femeia se afla cu familia în locuinţa părinţilor ei din comuna Unirea, judeţul Dolj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici