Autorizaţia ISU, pasăre rară în Sectorul 5. Pieţele şi şcolile, un pericol permanent

Potrivit primarul Cristian Popescu Piedone, 59 de şcoli, 32 de agenţi economici, 4 centre de servicii sociale şi 7 pieţe funcţionează fără autorizaţie ISU.

251 afișări
Imaginea articolului Autorizaţia ISU, pasăre rară în Sectorul 5. Pieţele şi şcolile, un pericol permanent

Lista lui Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, susţine că a solicitat o situaţie referitoare la existenţa autorizaţiei ISU în cazul tuturor agenţilor economici, instituţiilor de învăţământ, centrelor din cadrul DGASPC Sector 5 şi pieţelor.

Astfel, în urma centralizării tuturor verificărilor, reiese că din cele 61 de licee, şcoli, grădiniţe şi creşe, 59 nu deţin autorizaţie ISU. Dintr-un număr total de 204 agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea pe raza Sectorului 5, 32 nu deţin autorizaţie ISU (printre care hypermarketuri, clinici medicale, staţii de alimentare cu carburanţi).

Pe listă mai sunt 4 din totalul de 17 complexe de servicii sociale pentru adulţi şi copii din cadrul DGASPC Sector 5. De asemenea, din cele 7 pieţe, niciuna nu deţine autorizaţie ISU.

Ca urmare, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 5 a transmis o informare către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Problemele ar putea fi remediate anul acesta. Cei depistaţi fără autorizaţie ISU nu au nici autorizaţie de funcţionare din partea Primăriei Sectorului 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici