Autostrada A1, împânzită de lucrări de reparaţii. Circulaţia este redirecţionată

Pe Autostrada A1 au loc, luni, lucrări de reparaţii, motiv pentru care circulaţia este redirecţionată de pe banda a doua pe prima.

197 afișări
Imaginea articolului Autostrada A1, împânzită de lucrări de reparaţii. Circulaţia este redirecţionată

Autostrada A1, împânzită de lucrări de reparaţii. Circulaţia este redirecţionată

Potrivit Centrului Infotrafic, luni, pe autostrada A1, se vor executa lucrări de reparaţii, iar circulaţia va fi redirecţionată de pe banda a doua pe prima, astfel: pe sensul de mers Sebeş– Sibiu, între kilometrul 275+500 de metri şi 275+830 de metri, până la ora 18.00; pe sensul de mers Deva – Sebeş, între kilometrul 324+500 de metri şi 325, până la ora 16.00.

Poliţiştii recomandă şoferilor să se încadreze din timp pe banda liberă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici