Autoturismele în sectorul 1 vor fi ridicate, curăţată zăpada, apoi puse la în acelaşi loc de parcare

Pentru a fi curăţate străzile din sectorul 1 al Capitalei, autoturismele parcate regulamentar vor fi ridicate pentru îndepărtarea zăpezii, apoi puse în acelaşi loc, s-a decis, joi, la comandamentul local de deszăpezire convocat joi de către primarul liberal Andrei Chiliman.

623 afișări
Imaginea articolului Autoturismele în sectorul 1 vor fi ridicate, curăţată zăpada, apoi puse la în acelaşi loc de parcare

Autoturismele în sectorul 1 vor fi ridicate, curăţată zăpada, apoi puse la în acelaşi loc de parcare (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

"O altă decizie luată în cadrul comandamentului vizează eficientizarea activităţii de deszăpezire. Utilajele Romprest vor fi însoţite de un echipaj al Poliţiei Locale şi un echipaj al firmei care se ocupă de regulă de ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în sectorul 1", spune administraţia, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Pentru facilitarea acţiunii de deszăpezire, autoturismele parcate pe marginea străzilor vor fi ridicate temporar până la curăţarea carosabilului, iar cele parcate neregulamentar vor fi ridicate şi duse în Aleea Mateloţilor 31-43, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici