Autoturismul de lux al unui fost şef de Poliţie, incendiat cu cocktail Molotov într-o parcare din Focşani

Un autoturism de lux a ars în totalitate, duminică dimineaţa, într-o parcare din Focşani, după ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov. Maşina aparţine unui fost şef de post din comuna Nereju, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1019 afișări
Imaginea articolului Autoturismul de lux al unui fost şef de Poliţie, incendiat cu cocktail Molotov într-o parcare din Focşani

Autoturismul de lux al unui fost şef de Poliţie, incendiat cu cocktail Molotov într-o parcare din Focşani

Pompierii din cadrul ISU Vrancea au fost anunţaţi despre incendiu duminică dimineaţa. După ce au stins flăcările, ei au stabilit că incendiul a fost provocat de o sticlă cu benzină aruncată în interiorul maşinii de lux.

„Este vorba despre un autoturism care a ars în interior în urma unei acţiuni intenţionate. Incidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 4.30. La faţa locului a intervenit un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Vrancea. Focul a fost stins, nu s-a extins la alte maşini”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Proprietarul maşinii este Fănuţă Lazăr, fost şef al Postului de Poliţie din Nereju.

Acesta a declarat presei că nu ştie cine este persoana care i-a incendiat autoturismul deoarece nu are conflicte sau duşmani cunoscuţi.

Poliţia a început o anchetă pentru a afla cine a provocat incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici