Autoutilitară încărcată cu doze de vaccin, tamponată de maşina Jandarmeriei

  • O autoutilitară încărcată cu doze de vaccin a fost tamponată, luni, de maşina Jandarmeriei, după ce un şoferul unui autoturism din faţa coloanei a frânat brusc.
  • Ambele autovehicule au pagube minore, iar cel cu vaccinuri şi-a continuat deplasarea spre Iaşi.
1122 afișări
Imaginea articolului Autoutilitară încărcată cu doze de vaccin, tamponată de maşina Jandarmeriei

„În timpul unei misiuni de asigurare a protecţiei unui transport de vaccinuri pe ruta Bucureşti- Iaşi, în localitatea Poşta Călnău, autoutilitara încărcată cu doze de vaccin a fost tamponată din spate de autoutilitara Jandarmeriei, pe fondul frânării bruşte a unui alt autovehicul în faţa coloanei”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, căpitan Georgiana Nazîru.

Ea a precizat că ambele autovehicule au pagube materiale minore.

„Nu au fost persoane rănite. Autoutilitara cu vaccinuri şi-a reluat cursa spre Iaşi, încărcătura nu a fost afectată”, conchide Nazîru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici