FOTO Avarie Apa Nova la intersecţia Calea Victoriei cu Bulevardul Elisabeta

O ţeavă de apă s-a spart la intersecţia Bulevardului Elisabeta cu Calea Victoriei, carosabilul fiind denivelat din cauza apei. La momentul transmiterii ştirii, circulaţia rutieră nu este restricţionată, echipe ale Apa Nova intervenind pentru remedierea defecţiunii.

470 afișări
Imaginea articolului FOTO Avarie Apa Nova la intersecţia Calea Victoriei cu Bulevardul Elisabeta

FOTO Avarie Apa Nova la intersecţia Calea Victoriei cu Bulevardul Elisabeta

"La intersecţia Calea Victoriei cu Regina Elisabeta există o avarie la reţeaua de apă, provenită de la un branşament de irigaţii a spaţiului verde din zona Cercului Militar National. Acesta a cedat la darea în folosinţă după perioada de iarnă. Intervenţia este planificata a se încheia pe parcursul acestei nopţi", transmit reprezentanţii Apa Nova.

Potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, autoturismele pot circula în zonă.

La momentul transmiterii ştirii, echipele Apa Nova intervin pentru remedierea defecţiunii.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei susţin că lucrările s-ar putea desfăşura şi pe parcursul nopţii.

“În jurul orei 16:30, pe bd. Elisabeta, am luat act că o conductă a Apa Nova s-a fisurat într-un anumit loc. În acest moment, echipaje ale Apa Nova care asigură remedierea problemei. Sunt restricţii cu 15 metri înainte de locul de intervenţie (...), unde este blocată o bandă de circulaţie. Timpul estimat de către Apa Nova pentru remedierea situaţiei este de 4-6 ore pentru reparaţii şi repunerea în funcţiune”, a declarat, pentru MEDIAFAX, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici