Avarie majoră la două spitale din Capitală: Institutul Fundeni şi la Institutul CC Iliescu au rămas fără apă câteva ore

  • La Institutul Clinic Fundeni şi la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti s-a produs o avarie.
  • Cele două unităţi medicale au rămas, vineri, fără apă.
  • UPDATE: La orele 15:00, au fost încheiate lucrările de reparaţii la ţevile avariate. Clădirile sunt alimentate cu apă.
1069 afișări
Imaginea articolului Avarie majoră la două spitale din Capitală: Institutul Fundeni şi la Institutul CC Iliescu au rămas fără apă câteva ore

Avarie la Institutul Fundeni şi la Institutul CC Iliescu: au rămas fără apă

O conductă s-a spart, vineri, şi a lăsat Institutul Clinic Fundeni şi Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti fără alimentare cu apă.

Cei de la Apă Nova au intervenit, vineri, pentru a remedia situaţia.

Conducerea Institutului Clinic Fundeni a informat Ministerul Sănătăţii că la ora 15.00 au fost încheiate lucrările de reparaţii la ţevile avariate şi atât clădirea de la Fundeni, cât şi cea a Institutului de Boli Cardiovasculare „CC Iliescu” sunt alimentate cu apă.

Ştire iniţială: Avarie majoră la două spitale din Capitală

„Avaria care a afectat activitatea Institutului Clinic Fundeni şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti a survenit pe reţelele interioare de alimentare cu apă ale unităţilor spitaliceşti, reţea care nu se află în administrarea companiei Apa Nova. Cu toate acestea, compania Apa Nova a deplasat în mod proactiv echipe operaţionale la faţa locului care intervin în mod voluntar în zonă la această oră, pentru a remedia avaria şi pentru a minimiza intervalul de întrerupere în furnizarea cu apă”, au transmis reprezentanţii Apă Nova.

Ministerul Sănătăţii a fost informat că, în jurul orei 1.00, s-a înregistrat o avarie la conductele de apă din cadrul Institutului Clinic Fundeni care afecteză alimentarea cu apă a institutului, precum şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare „CC Iliescu”.

Potrivit MS, în jurul orei 9.00 s-a întrunit în sedinţă de urgenţă Consiliul de Administraţie al Institutului Clinic Fundeni în cadrul căreia a fost aprobată demararea procedurilor de achiziţie în regim de urgenţă a necesarului pentru lucrările de reparaţie.

Urgenţele medicale vor fi redirecţionate de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii către alte unităţi cu competenţe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici