Averea de la loterie: Un grup format din 165 de belgieni a câştigat 143 de milioane de euro

Un grup de 165 de persoane dintr-un sat belgian a câştigat peste 143 de milioane de euro la loteria EuroMillions, anunţă BBC.

341 afișări
Imaginea articolului Averea de la loterie: Un grup format din 165 de belgieni a câştigat 143 de milioane de euro

Un grup format din 165 de belgieni câştigă 143 de milioane de euro la loteria EuroMillions

Locuitorii din Olmen, în provincia Antwerp, au plătit în mod egal într-un fond pentru a cumpăra bilete de la chioşcul de ziare local.

Fiecare dintre ei a câştigat aproximativ 868.000 de euro, potrivit Loteriei Naţionale Belgiene.

La extragerea de marţi au fost înregistrate peste 27 de milioane de variante jucate.

EuroMillions a declarat că valoarea premiului câştigat a fost de 142.897.164 de euro.

Proprietarul chioşcului de ziare care organizează asttfel de grupuri de jucători de mai mulţi ani a declarat pentru Radio Belgia că a trebuit să repete vestea "de cinci-şase ori", deoarece clienţilor săi nu le venea să creadă că au câştigat.

Identitatea câştigătorilor nu a fost dezvăluită.

Acesta nu este cel mai mare jackpot EuroMillions din toate timpurile - un singur jucător din Marea Britanie a câştigat 195 de milioane de lire sterline în iulie.

Cu câteva luni înainte, un cuplu britanic din Gloucester a câştigat 184 de milioane de lire sterline.

Jackpotul EuroMillions este organizat în nouă ţări europene: Belgia, Franţa, Regatul Unit, Spania, Portugalia, Irlanda, Austria, Elveţia şi Luxemburg.

Numerele câştigătoare de marţi au fost 12, 20, 25, 26 şi 27, cu Lucky Stars 8 şi 12.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
belgia,
loterie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici