AVERTIZARE cod portocaliu de ploi, vijelie şi grindină pentru Bucureşti şi Ilfov, până la ora 21.00

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov, unde până la ora 21.00 vor fi ploi torenţiale, vânt cu viteze de până la 75 de kilometri pe oră, descărcări electrice şi grindină.

1177 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE cod portocaliu de ploi, vijelie şi grindină pentru Bucureşti şi Ilfov, până la ora 21.00

AVERTIZARE cod portocaliu de ploi, vijelie şi grindină pentru Bucureşti şi Ilfov, până la ora 21.00 (Imagine: Octav anea/Mediafax Foto)

Avertizarea va intra în vigoare la ora 18.00, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

"Ploaia va continua să se intensifice şi va avea aspect torenţial. Cantităţile de precipitaţii vor cumula local 25 - 30 l/mp şi izolat 35 - 40 l/mp. Intensificări susţinute ale vântului, cu viteze la rafală de 65 - 75 km/h. Grindină de mici şi medii dimensiuni, descărcări electrice", se arată în avertizarea cod portocaliu.

O avertizare cod portocaliu a fost emisă şi pentru estul şi sud-estul judeţului Teleorman, precum şi pentru mai multe zone din judeţul Giurgiu.

În aceste zone, care vor fi sub avertizare cod portocaliu până la ora 19.30, sunt anunţate frecvente descărcări electrice, vânt cu aspect de vijelie, cu rafale de 65-75 de kilometri pe oră, cantităţi de apă de 25 - 30 de litri pe metru pătrat şi, izolat, 35 de litri pe metru pătrat, precum şi grindină de mici şi medii dimensiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici